TOP
Francisca Ferrer al Tur Gabrielet amb alguns dels seus tapissos exposats

“Quan faig tapissos, volo, somio”

La veïna de Sant Ferran Francisca Ferrer Ferrer mostra des de dilluns la seva col·lecció de tapissos al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’.

Nascuda a Formentera, na Francisca va ser propietària d’un comerç de roba i complements des del 1994 fins al 2017, l’Amazonas, on va desenvolupar el seu interès per les teles. Un poc abans del confinament, va començar a treballar els tapissos, fets amb màquina de cosir i a mà, amb la natura com a principal temàtica per anar incorporant a poc a poc manufactures amb temes més generalistes com ara paisatges i arquitectura tradicional de Formentera. L’exposició romandrà oberta del 19 al 25 de juliol d’11 a 14 h i de 19 a 22 h.

Ahir vam conversar amb ella pausadament sobre la seva afició i obra. 

 

Compartir

PROGRAMES