TOP
Fragment del cartell de ‘Feel’.

Sol Courreges Boné apel·la al reciclatge al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet’

L’artista Sol Courreges Boné estrena aquest dimecres 28 de juliol al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet‘ l’exposició ‘Feel‘, una mostra en la qual insisteix en el reciclatge com concepte base. La mostra recull peces fetes amb portes, finestres, fustes, metalls, plàstics, llaunes, envasos de metall, residus naturals… i tot allò que se li pugui donar una segona vida. L’artista gaudeix de la transformació de residus en elements decoratius i que ens transmeten, segon assenyala, “el missatge que ens fan creure que encara podem fer més coses per viure en un món millor i amb menys contaminació, simplement reciclant”.
En aquesta ocasió, Sol Courreges ha convidat a dues artistes residents a l’illa, Bettyna Rivero i Pilar Mena, per participar en la mostra amb diferents peces i compartint el mateix missatge: reciclar.
La mostra es podrà visitar al Centre Antoni Tur ‘Gabrielet‘, de 10 a 14 hores i de 19 a 22 hores fins al 7 d’agost.

Compartir

PROGRAMES