TOP
Façana del nou CEIP Sant Ferran de ses Roques.

CEIP Sant Ferran: el començament del curs serà esglaonat al llarg de tres dies

El curs escolar 2021-22 al CEIP Sant Ferran començarà de forma esglaonada entre el 10 i el 14 de setembre.
Segons ha informat la direcció del centre a Ràdio Illa, divendres 10 de setembre únicament començarà les classes l’alumnat més gran de l’escola, de 4t, 5è i 6è de Primària. El dilluns 13 de setembre serà el torn dels infants de 1r, 2n i 3r de Primària, mentre que els més menuts, del segon cicle d’Infantil, estrenaran les aules el dimarts 14 de setembre.
La direcció del centre ha indicat a Ràdio Illa que les instruccions relatives a la covid que ha emès la conselleria d’Educació del Govern permeten aquest inici esglaonat del curs. A més, com que l’escola de Sant Ferran estrena instal·lacions, està previst que en el primer dia de classe l’alumnat porti a terme una visita exhaustiva del centre. Per evitar que un elevat grup d’alumnes coincideixi en els passadissos mentre coneixen la seva nova escola, la direcció ha convingut esglaonar el començament del curs escolar en tres jornades.
D’altra banda, tant el CEIP El Pilar com el CEIP Mestre Lluís Andreu han confirmat a Ràdio Illa que les classes de tots els grups començaran el divendres 10 de setembre.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES