TOP
Persones accedeixen a l’oficina d’informació turística de Sant Francesc.

Cap alta i cap nou contagi: 23 positius lleus

No s’ha informat de cap nou cas de covid a Formentera des del passat divendres i la xifra total d’afectats es manté en 23, després d’una jornada sense noves altes. Tots els contagiats presenten un quadre lleu o asimptomàtic, de manera que tots els positius actius resten aïllats a casa o a l’hotel pont sota seguiment facultatiu. D’ençà que començà la pandèmia s’han diagnosticat 689 casos de coronavirus a l’illa.
A Eivissa s’han detectat 10 positius i s’han concedit 24 altes en les darreres hores. Hi ha 464 positius lleus (14 menys que ahir) i 23 persones ingressades: 6 a l’UCI i 17 a planta. A més, hi ha un pacient traslladat des d’Eivissa que es troba a planta a l’Hospital de Manacor.
Segueix sense canvis la situació dels professionals sanitaris, 11 es troben en vigilància activa, i 8 d’ells són positius.

Vaccinació
Pel que fa a la vaccinació, a Formentera s’han administrat 12.924 dosis (46 més que ahir) i hi ha 7.212 persones que han rebut almenys un vaccí, és a dir, un 67,4% del total del col·lectiu diana, que és tota la població major de 12 anys.
D’altra banda, 6.954 persones ja han completat la pauta d’immunització (un 65% del total). Salut indica que en aquest grup hi ha les persones que han rebut dues dosis, les que han passat la malaltia (i per tant només els correspon una única dosi) i les que són inoculades amb la monodosi de Janssen.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES