TOP
Acte de presa de possessió del nou diputat. Foto: PSOE

Antonio Jesús Sanz, nou diputat per Formentera

El formenterer Antonio Jesús Sanz ha pres possessió aquest matí com a nou diputat per la coalició GxF, PSOE i EU, substituint a Sílvia Tur Ribas.

El nou diputat ha volgut deixar clares les línies generals a seguir als següents períodes de sessions. D’una banda, la necessitat que la base del 061 sigui una realitat al més aviat possible, per a tot l’any i no sols a l’estiu.
D’altra banda, la d’avançar en la transició energètica que Formentera i les Illes necessiten. Així, aposta per avançar en la reducció de les emissions de carboni i l’establiment d’energies netes, com en el cas de la subestació des Ca Marí, de la que en demana el desmantellament de la turbina elèctrica o la seva descarbonització.

Sanz ha fet referència també a la voluntat d’acabar quan abans el procés per garantir una regulació del fondeig de vaixells al litoral, així com que s’aconsegueixi desenvolupar el reglament de transport marítim establert a la llei balear. Així mateix, el nou diputat s’ha compromès a “establir els ponts necessaris amb el Govern per aconseguir el que volem”. A més, ha volgut deixar clar que “és un orgull ser el diputat per Formentera i la meva tasca al Parlament serà al servei de totes i tots”.

El nou representant per Formentera al Parlament de les Illes Balears s’adscriurà al Grup Mixt, juntament amb Més per Menorca, conforme a l’acord de govern a Formentera, i compaginarà la tasca de diputat amb la conselleria insular de Medi Ambient. Fins al 2007, Sanz ha estat docent i gestor de la qualitat al Centre d’Estudis TAES de València i, des de llavors, ha desenvolupat diverses responsabilitats a l’Hospital de Formentera, així com a enginyer en energies renovables.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES