TOP
La mesura es va implantar el passat 4 de juny.

12.723 menors d’edat i persones amb discapacitat han viatjat de franc en transport públic aquest estiu

El conseller de Mobilitat, Rafael González, ha aprofitat la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat per fer balanç dels primers tres mesos d’aplicació de la gratuïtat en el transport públic d’autobús per a menors d’edat i per a persones amb discapacitat o dependents i els seus acompanyants.
Entre el 4 de juny i el 12 de setembre 12.723 persones s’han beneficiat d’aquesta bonificació. 2.056 persones ho varen fer al mes de juny, 4.383 al juliol, 4.815 a l’agost i 1.469 els dotze primers dies de setembre.
“Aquestes xifres demostren que les mesures per potenciar la mobilitat sostenible tenen una bona resposta per part de la població”, ha apuntat González, que ha destacat que “aquesta era una proposta recollida al projecte formentera.eco 2021 per potenciar el canvi de mobilitat entre residents i turistes”.

Compartir

PROGRAMES