TOP
Sortida de l’estació de servei de la Savina, amb el senyal que prohibeix l’accés.

Detinguda una dona per atropellar una motorista que ha quedat a l’UCI i fugir

La Guàrdia Civil va detenir ahir a la nit a la conductora d’un cotxe que fugí després d’impactar contra una motocicleta on viatjaven dues persones, quedant una d’elles ferida de gravetat. L’institut armat ha informat que l’accident va tenir lloc ahir poc abans de les 21 hores al quilòmetre 1,2 de la carretera PM 820 quan el cotxe, que circulava en direcció a Sant Francesc, girà “indegudament” cap a l’esquerra i envestí la moto.
La Guàrdia Civil ha indicat que la conductora del turisme ignorà el senyal que prohibeix l’accés a l’estació de servei de la Savina pel seu carril de sortida. La conductora fou arrestada al cap de pocs minuts en una zona propera. Poca estona després de ser detinguda fou posada en llibertat amb càrrecs i la Guàrdia Civil s’encarrega de la investigació del sinistre i de l’omissió de socors.
Les víctimes són un home que va rebre l’alta al cap de poca estona de l’accident i una dona de 23 anys de nacionalitat italiana que ha hagut de ser ingressada a l’UCI de la Policlínica Nuestra Señora del Rosario. En un primer moment la ferida va ser atesa per una ambulància del 061 i posteriorment fou traslladada a l’Hospital de Can Misses i d’allí a la Policlínica. A Can Vilàs la dona va ingressar poc després de la mitjanit amb traumatisme cranioencefàlic greu, traumatismes múltiples i facials.

Compartir

PROGRAMES