Instantània del matx. Foto: SD Huesca

El domini de la SD Formentera no acaba traduït en gols davant del Huesca B (0-0)

L’SD Formentera ha sumat un punt a domicili davant el Huesca B en un encontre sense gols on els homes de Michel Alonso ha dominat i tingut més ocasions, però no han pogut concretar-ne cap al fons de la porteria.

El míster ha fet fins a tres canvis en l’alineació i un canvi de sistema de joc, passant de l’habitual 4-2-3-1 al 3-5-2, per adaptar-se al sistema del rival.

L’inici de la primera part ha suposat l’adaptació del Formentera al terreny de joc i les seves dimensions, però després s’ha anat fent amb el control del partit excepte en una porció del primer temps entres els minuts 20 i 25, on l’Osca ha tingut el domini del joc. Al final del primer temps, Górriz ha tingut una ocasió clara que no ha acabat transformant.

El segon període ha estat de clar domini per part del Formentera, amb cinc ocasions destacades i fins i tot un pal. La pilota, però, no ha volgut arribar avui al fons de la xarxa a l’estadi de l’Alcoraz, i el Formentera s’enduu un empat i un punt que li permeten continuar a la part alta de la taula classificatòria, segon per darrere de l’Espanyol B, que se situa com a líder en solitari del grup amb un punt més que els roig i negres, que no han patit cap derrota en les quatre jornades disputades la present temporada.