TOP
Fotografia protocolària després del sorteig de camp entre els dos capitans (Foto: SD Formentera)

El Formentera perd la imbatibilitat en el minut 94 (Formentera 0 Terol 1)

Han hagut de passar cinc jornades perquè el Formentera perdés aquest migdia el seu primer partit d’ençà que juga a Segona RFEF en caure a casa en el temps de descompte contra el Terol, que arribava aquest partit en segona posició a la lliga amb els mateixos punts que el Formentera.

Cada un dels equips han disposat d’una part en un partit marcat per les fortes ratxes de vent que s’han fet notar en el Municipal de Sant Francesc. Així, durant la primera part el Formentera ha tingut un parell de clares ocasions per avançar-se en el marcador, fins i tot un travesser del jugador de Xàtiva Rober. Els roig i negre movien la pilota amb velocitat i, tot i que el Terol intentava sortir al contraatac, trobava la defensa de Michel Alonso molt ben col·locada.

En canvi, el segon temps ha sigut, a mesura que han anat passant els minuts, pels aragonesos, que han començat a arribar amb perill a l’àrea dels locals sobretot en els darrers vint minuts de partit. Els dos equips han tingut una ocasió cada un a les acaballes del matx per decantar la balança, però ningú esperava que sobre la botzina, en un llançament de banda, la defensa del Formentera badaria per regalar un gol als visitants.

La setmana vinent el Formentera haurà de viatjar a Brea, un desplaçament llarg més enllà de Saragossa, contra un equip que no ha començat gairebé la competició, amb cinc punts sobre quinze.

(La recaptació a la taquilla ha estat de 2214 euros, que, com havia anunciat el club, aniran destinats integrement als damnificats pel volcà de La Palma).

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES