TOP
Formació titular del Formentera – Ebro d’aquest diumenge (Foto: SD Formentera)

Victòria soferta i consoliden posició de promoció d’ascens (Formentera 1 Ebro 0)

El Formentera ha aconseguit tres punts d’or aquest matí en vèncer en un partit molt disputat a un dels equips a priori més potents de la lliga, l’Ebro, fent bo el gol d’Ekiza al minut 41 de partit. Ara els jugadors roig i negre queden en posicions de promoció d’ascens i obren un forat de set punts amb les posicions de descens directe.

Després de dues advertències dels aragonesos en els primers minuts de partit, amb pal inclòs, el Formentera ha anat fent-se amo i senyor del joc, començant a combinar i a arribar a l’àrea rival, sobretot gràcies a la mobilitat dels jugadors de banda. Ha sigut en aquest context que els homes de Michel Alonso han marcat el primer gol, quan l’omnipresent Róber (que acabaria el partit amb una lesió muscular igual que el seu company de pis, el mallorquí Prada) ha centrat una bona pilota a l’àrea petita per Górriz, que el basc ha rebut d’esquena i ha protegit magistralment posant-la pel navarrès Ekiza, que amb molta classe ha xutat la bimba, que ha passat per sota les cames d’un defensa rival per escolar-se, rassa, lluny de l’abast del porter.

A la segona part, l’Ebro ha posat tota la carn sobre la graella per intentar marcar el gol de la igualada, espitjant i posant el partit a l’àrea local. El Formentera, per la seva banda, ha fet un excel·lent treball defensiu (malgrat la baixa del titular Jaguar, evidenciant, un cop més, la profunditat i valia de la plantilla actual), des del central al davanter centre, i ha pogut neutralitzar les envestides dels aragonesos. Fins i tot Karim en un contraatac podia haver sentenciat.

Al final del partit els dos equips estaven fosos per la gran intensitat del joc. No en va, l’Ebro té jugadors de molta qualitat i talla com Éder, Abel o el petit Quesada, ex-Barça B i ex-Formentera) i està cridat a ser un dels equips que disputin els llocs de promoció d’ascens.

La setmana vinent els roig i negre viatjaran fins a Sòria, per afrontar un dels compromisos assenyalats d’enguany, la visita als Pajaritos del Numància, un conjunt que també ocupa posicions capdavanteres.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES