TOP
Ciclistes del Grup Esportiu Espalmador participants avui en la BTT La Mola (Foto: José Antonio Arribas)

Magnífic paper dels formenterers en el cap de setmana de BTT a Formentera

Cap de setmana de gaudi pels amants de la BTT a Formentera, amb la disputa de la sisena BTT Volta Cicloturista a Formentera que ha tingut el seu colofó amb la popular BTT la Mola, que ha celebrat avui la seva vint-i-setena edició. Els formenterers han fet un magnífic paper, ocupant els primers llocs de la prova de dissabte Dario Ibañez, Juan Olmeda i Asier Serra -els tres del GE Espalmador- i aconseguint també la victòria en diverses categories per edat en la BTT la Mola d’avui, com ara el primer lloc de Dani Costa en Elite i d’Agustín Moya en Màster 60. Els guanyadors absoluts a la Mola han set Álvaro Andrade (CC Sant Rafel) en homes i Sandra Jordà (Orbea Team) en dones. En declaracions a Ràdio Illa, Jesús Ferrer Guasch, des de l’organització per part del GE Espalmador, mostrava la seva satisfacció per la gran afluència de corredors d’Eivissa i per l’èxit de les dues jornades. L’entrega de premis ha comptat amb la presència de la consellera d’esports Paula Ferrer.

Després que la 1a etapa de la VI BTT Volta Cicloturista a Formentera que estava prevista per divendres a les 16 hores s’hagués d’ anul·lar amb motiu de la meteorologia adversa que va afectar les Pitiüses, ahir dissabte es va celebrar el que anava a ser la segona etapa de la Volta. Amb un recorregut de 33,5 km i 375 m de desnivell acumulat, els corredors van desafiar l’orografia de l’illa. Iniciant el seu periple a Sant Francesc van vorejar un tram de s’Estany Pudent fins a Cala Embaster on es va iniciar el tram cronometrat en el Km. 8,5 del recorregut on els corredors van haver de superar gairebé la totalitat del desnivell del recorregut. El tram va finalitzar en el km. 19,5 al costat d’ Es Mirador on es va fer l’avituallament de la carrera. Els primers llocs en aquest tram cronometrat els van ocupar tres formenterers del GE Espalmador; en primer lloc Dario Ibañez Mesa, que ha completat el tram d’11 km en 29’56”, en segon lloc Juan Olmeda Mayans amb 31’26”, i el bronze ha sigut per Asier Serra Brasero amb 31’50”.  Els vencedors per categories ha set els següents:

Categories Masculines:
Elite: Juan Dt. Olmeda Mayans
Entre 15 i 29 anys: Asier Serra Brasero
Entre 30 i 39 anys: Dario Ibañez Mesa
Entre 40 i 49 anys: Nestor Martin Cardona
Entre 50 i 59 anys: Jesús Marquez Mesa
+ de 60 anys: Agustin Moyá Ortiz

Categorias dones:
Elit: Sandra Jordà Pascó.
Entre 30 i 49 anys: Inma Avelli Teixido

D’altra banda, avui, s’ha celebrat la XXVII BTT LA MOLA, carrera puntuable per a la Challenge del Campionat Pitiús de BTT. Cent vint corredors han pres la sortida a les 11 hores des del Pilar de la Mola. La cursa presentava un recorregut de 26,6 Km amb desnivells i zones molt tècniques, com el Camí Romà en pujada o Sa Talaiassa. El ritme ha estat ràpid des del principi. El guanyador en homes ha sigut  Álvaro Andrade del CC Sant Rafel amb un temps 1.11:29 entrant al costat de David Ramón Mari del C.C. Xibel.li amb el mateix temps. El tercer classificat absolut ha estat Juan Antonio Costa Roig de Construccions S.XXI- Miro, amb 1.12:48. En la categoria femenina la vencedora ha estat Sandra Jordà Pascó del Orbea Team amb un temps d’1.35:38; en segona posició ha creuat Laura Rios Bonet del G.E. Es Vedrà i la tercera ha set Nieves Lozano Corral del C.E. Master Team. Els podis per edat han quedat de la següent manera:

Categoria Elite Masculina: 1r Daniel Costa – 2n Raúl Coronado – 3r Diego Martínez

Categoría Elite Femenina: 1a Sandra Jordà Pascó – 2a Laura Rios Bonet – 3a Erika Graciolo

Categoria Cadet Masculina: 1r Santiago Zornoza – 2n Jaume Franch Escandell– 3r Miquel Torres Torres

Categoria Júnior Masculina: 1r Marc Torres Colomar – 2n Jaume Muñoz Mari – 3r Pau Bonet

Categoria Sub 23 Masculina: 1r Alejandro Juan Torres – 2n Raul Verdera Ferrer – 3r Joan Casado Castelló

Categoria Sub 23 Femenina: 1a Maria Isabel Subirano Mari

Master 30 Masculí: 1r Alvaro Andrade Sánchez – 2n José Carlos Bernal – 3r Efren Fernández Carrión

Master 40: 1r David Ramón Mari – 2n Juan Antonio Costa Roig – 3r David Checa Checa

Master 30-40-50-60 Femení: 1a Nieves Lozano Corral – 2a Inma Avelli Teixido

Màster 50: 1r José Luis Serra Martinez – 2n Juan Carlos Campillo – 3r Carlos Morote Moreno

Master 60: 1r Agustin Moya Ortiz – 2n Mike Rimmer – 3r Juan Costa Cardona

 

Dani Costa, vencedor en Categoria Elite a la Mola

Agustín Moya, vencedor en Màster 60

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES