TOP
Cartell de la mostra.

“Ara jo/Ahora yo”, mostra fotogràfica sobre la violència social i de gènere a l’Ajuntament Vell

Amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones, dilluns vinent a les 18 h obrirà portes a l’Ajuntament Vell la mostra de fotografia Ara jo/Ahora yo de la valenciana resident a Formentera, Ana Alonso Cantos.

Inquietuds i vivències sobre la violència
Tal com ella mateixa assenyala, “després de realitzar una sessió fotogràfica de moda amb una al·lota, em varen aflorar unes inquietuds que portava dins des de feia temps, una lluita sobre el maltractament de gènere i el seu nivell d’exigència davant la justícia, inculcat a casa meva”.
El projecte va néixer “de la necessitat personal d’expressar les meves inquietuds i vivències sobre la violència social i de gènere, i aportar una veu crítica a aquesta lluita en la qual tothom ha de començar a participar”.
La mirada subtil que Alonso ofereix en aquesta mostra no deixa de representar el més cru de les seves experiències personals, “que són tan semblants o iguals a les de tantes altres dones”, conclou l’artista.

La mostra es podrà visitar fins al dissabte 4 de desembre, de dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 18 a 20 h; els diumenges i els dilluns de matí, la sala roman tancada.

Biografia
Ana Alonso va estudiar fotografia artística del 2010 al 2013 a l’Escola d’Art Superior de Disseny de València i des de llavors ha treballat com a fotògrafa de premsa a la UPV, D.O. València o per a la hidrogràfica del Xúquer. També ha treballat com a fotògrafa en esdeveniments. D’altra banda, ha estudiat art dramàtic i ha col·laborat a ràdios, sèries de TV, figuració en llargmetratges, curtmetratges i presentació d’esdeveniments entre altres.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES