TOP
Material de SOS Refugiados a la seva arribada a Atenes.

Nova campanya per recollir material solidari pels refugiats de Grècia

SOS Refugiados Eivissa i Formentera ha llançat una nova campanya urgent de recollida de material per continuar assistint la tasca humanitària dels voluntaris de SOS Refugiados a Grècia, on la situació de milers de menors i les seves famílies segueix sent crítica, i ha set agreujada per la pandèmia.

El material requerit enguany és:
– Jugarois: jocs, nines (tot en bon estat).
– Roba: de nena i nen, roba de dona i home, sabates (temporada d’hivern i de totes les talles).
– Aliments: ciurons, oli, llaunes, tonyina, tomàquet fregit, olives, galetes, dolços, fruita seca, llet, sucre, mel, cafè, te.
– Higiene: llet de fórmula, bolquers, tovalloletes, i compreses femenines.
– Altres: cotxets de nadons, utensilis de cuina, mantes, llençols, tovalloles (tot en bon estat).

La recollida de material es farà fins al 8 de desembre i aquests són els punts per fer les donacions:
-La Mola: Casa del Poble.
-Sant Ferran: Punt de Lectura (antiga escola)
-Sant Francesc: Ràdio Illa i Casal de Joves.
Material sanitari exclusivament a:
-Hospital de Formentera.
-Farmàcia de Sant Ferran.

A la nostra illa aquesta campanya compta una vegada més amb el suport de Lxs Sensibles, un grup de veïns autoorganitzats, que s’encarreguen de coordinar els punts de lliurament i el material donat a Formentera, per després traslladar-lo a Eivissa, on els voluntaris de SOS Refugiados acabaran de preparar els paquets que seran enviats a Grècia.
També calen sous per finançar l’enviament i per comprar menjar fresc, per això es poden realitzar donacions al següent compte de Caixa Colonya: ES 8720560015602005515826 (Associació Eivissa Consciència / SOS Refugiados)
L’equip humà de SOS Refugiados Espanya, treballant directament des d’Atenes, indica les necessitats a cada moment i després són els encarregats de rebre el carregament que remeten els grups locals des de diversos punts d’Espanya. SOS Refugiados Espanya acaba distribuint el material entre les persones que ho necessiten, tant en els camps de refugiats com en els carrers, compartint sempre fotos i vídeos de tot el procés.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES