TOP
A Formentera les vacunacions es duran a terme a les tardes de dilluns a dijous, de 16 a 18 h i els divendres al matí, de 13.30 a 14.45 h.

Els centres de Salut vaccinaran sense cita

L’Àrea de Salut d’Eivissa i Formentera oferirà des de demà dimecres la possibilitat d’acudir a vacunar-se als centres de salut sense necessitat de sol·licitar cita prèvia.

Els vuit centres de salut d’Eivissa i Formentera, amb diferents horaris en funció de la capacitat de cada centre, vacunaran sense cita a les persones que desitgin protegir-se contra la covid.
Al centre de salut de Formentera en concret, les vacunacions es duran a terme a les tardes de dilluns a dijous, de 16 a 18 h i els divendres al matí, de 13.30 a 14.45 h.

Fins ara, els centres d’Atenció Primària administraven la vacuna després d’haver sol·licitat cita prèvia en el mateix centre de salut o a través d’infovacuna. Sols al setembre, els centres de salut de Santa Eulària i Sant Antoni, a més del punt de vacunació massiva del Recinte firal, van vacunar sense necessitat de cita.

Torna, per tant, la possibilitat de vacunar-se sense cita amb l’objectiu d’augmentar l’accessibilitat i millorar els temps de resposta davant la demanda assistencial existent de cara a les dates nadalenques.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES