TOP
El San Gwann al port de Vila després de ser reflotat i remolcat.

La naviliera FRS cessa la seva activitat a les Pitiüses i a Balears

Després del seu efímer i accidentat pas estival per la línia entre Formentera i Eivissa, la naviliera FRS ha comunicat avui el cessament dels seus serveis en les línies balears entre les Pitiüses i Alcúdia-Ciutadella, a més de la que opera entre Melilla i Motril.
Segons la companyia, la finalització de les operacions ve motivada per l’actual situació de la covid a Europa i el nord d’Àfrica que suposa una reducció significativa del trànsit de passatgers i, en conseqüència, que aquestes rutes generin pèrdues.

Fi d’operacions a mig desembre
Les darreres jornades en les quals FRS Ibèria operarà aquestes rutes seran el 15 de desembre a Alcúdia-Ciutadella i el 10 de desembre a la línia Melilla-Motril, mentre que la línia entre Formentera i Eivissa va deixar de funcionar el passat 28 d’agost, quan la nau de la companyia, el San Gwann, va embarrancar als illots des Malvins davant les costes d’Eivissa i ja no va tornar a estar operatiu. FRS fins i tot va arribar a posar a la venda el vaixell.

Sols connexions amb el Marroc
Amb aquesta decisió, la companyia reorienta la seva posició estratègica cap a les rutes de l’Estret de Gibraltar, mantenint la capacitat operativa de cara al restabliment de les connexions marítimes amb el Marroc.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES