TOP
Els programa compta amb múltiples activitats per a totes les edats. Foto: CIF

Formentera es prepara per la màgia de Nadal

El Consell ha presentat avui el programa d’activitats de les Festes de Nadal, un cartell que compta amb diferents activitats per a tots els públics que inclouen espectacles familiars, exposicions, concerts, la visita del Pare Noel i dels Reis Mags entre altres activitats que crearan un ambient nadalenc a la nostra illa. Enguany de nou tots els esdeveniments seguiran adaptats a les noves normatives de seguretat sanitària.

Desig d’un millor Nadal
La presidenta del Consell, Ana Juan, ha desitjat “molt bones festes a la ciutadania de Formentera que segur que enguany les podem celebrar de millor manera que l’any passat”. La presidenta ha apel·lat també “a la responsabilitat de tothom per poder gaudir de les festes” i ha agraït la col·laboració i el compromís “de totes les persones que les fan possible, des de l’Associació Reis Mags a tots els col·lectius, comerços i restauradors implicats en les activitats”.
Per la seva banda, la consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que des del Consell s’ha fet un esforç “per organitzar un ampli programa amb activitats adreçades a tots els públics” i ha afegit que “com és normal en aquestes dates, els més petits de la casa seran moltes voltes els protagonistes”. Labrador ha agraït a totes les associacions col·laboradores la seva ajuda per poder fer arribar, un any més, la màgia de Nadal a la nostra illa de la qual espera puguin gaudir grans i petits.

Activitats Infantils
Dimecres 1 de desembre el Punt de Lectura de Sant Ferran acollirà el Taller de postals nadalenques amb aquarel·la i retolació a càrrec de Maria Vila. Aquest taller està destinat a nens i nenes de 3 a 10 anys.
Dissabte 11 de desembre arriba a formentera el musical Tina, la bruixa fina. Un espectacle de titelles i cançons, on la protagonista és una bruixeta molt espavilada, que vol aprendre els secrets del seu ofici. Per aconseguir-ho, compta amb l’ajut de Tomassot, un bruixot gran i experimentat. Un divertit musical on els nens gaudiran de valent. Tina, la bruixa fina, es podrà veure dissabte 11 de desembre a les 18.00 hores i les entrades es podran adquirir a través del web www.entradesformentera.cat.
Divendres 17 de desembre a través de la pàgina de Facebook de la Bilblioteca Marià Villangómez els infants podran participar en un Taller de reciclatge en línia a càrrec de Maristela Campana.
Dimecres 22 de desembre a través de la pàgina de Facebook de la Bilblioteca Marià Villangómez tots els nens i nenes podran gaudir d’un Contacontes a càrrec de Xènia Fuertes.

Casal de Joves
Divendres 17 es farà una tarda de jocs al Casal, de 17 h a 19 h per infants i joves d’entre 6 i 16 anys i de 19.30 h a 21.30 h per a joves a partir dels 16 anys. Dissabte 18 de desembre a les 17 h es farà un taller de decoració nadalenca per als i les joves del Casal.
A més, l’àrea de Joventut organitza la visita dels patges reials als centres escolars els dies 21 i 22 de desembre. El mateix dimecres 22 de desembre tindrà lloc un taller de felicitacions de Nadal al Casal de Joves a partir de les 17 h i el dijous 30 de desembre el Casal s’acomiada del 2021 a partir de les 18 h.

Taller de cuina tradicional
El dia 1 desembre a les 19 h, i 21 de desembre a les 17 h respectivament, a l’IES Marc Ferrer, l’Associació Es Forn oferirà uns Tallers de cuina tradicional. El dia 1 aprendrem a cuinar un bon arròs de matances i el dia 21 la tradicional Salsa de Nadal.

Concerts
La música també serà la protagonista durant les festes de Nadal. Dissabte 18 de desembre, el grup català Ebri Knight, actuarà a l’envelat del pàrquing de Sa Senieta a les 23 h tot fent-nos gaudir del seu enèrgic directe. L’entrada és lliure fins a completar-ne l’aforament.
Diumenge 12 de desembre la Sala de Cultura (Cinema) acollirà el Concert de flauta i piano interpretat per Úrsula Pomar i pel pianista José Jaime Hidalgo. Aquest concert tindrà lloc a les 20.30 h i les entrades es podran adquirir a través de la web: www.entradesformentera.cat.
A més, el Cor Infantil de l’Escola de Música i la Coral Polifònica de Formentera ens oferiran un Concert de Nadales a l’Església de Sant Francesc el dimarts 21 de desembre a les 20 h. L’entrada és lliure fins a completar-ne l’aforament.

Pare Noel
El Pare Noel torna a visitar Formentera per a dur tota la màgia de Nadal als infants de l’illa. Aquest any ho farà el dimarts 21 de desembre a la Sala de Cultura (Cinema) en dues sessions a les 17 h i a les 19 h. Per assistir a l’espectacle, que serà gratuït, caldrà reservar entrada a través del web: www.entradesformentera.cat.

Cap d’Any
Per a la nit de Cap d’Any el Consell presenta una llista de reproducció oberta anomenada ‘Nadal 2021 música especial per aquesta nit’. La selecció musical ha anat a càrrec de l’Associació Formentera Musical i la llista estarà penjada a la plataforma Spotify.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES