TOP
Xicu Ferrer disputant una de les curses del Mundial. Foto: Lloyd Images

Bon paper dels representants formenterers al Mundial de Vela d’Oman

Els formenterers Xicu Ferrer i Zoe Fernández han tancat amb bona nota la seva participació en la categoria Techno 293+ del Campionat del Món de vela juvenil que s’ha disputat a les aigües de la localitat balneària de Mussanah, a Oman, a la península aràbiga.

Després d’haver-se disputat les 13 curses del Campionat, Xicu Ferrer ha ocupat la cinquena posició definitiva en una competició on ha anat de més a menys, ja que durant les primeres curses va arribar a ocupar el tercer graó classificatori. En una zona amb vents fluixos i on era molt important la col·locació a la cursa, Ferrer ha hagut de plantejar una competició molt física que ha donat bons resultats, encara que es queda amb les ganes d’haver-se mantingut en el top 3.

Per la seva banda, Zoe Fernández ha finalitzat tercera en un Mundial on ha competit frec a frec amb la txecoslovaca Chalupnikova, segona classificada, que ha acabat fent 35 punts, sols 3 menys que la formenterera, mentre que la italiana Pianazza s’ha endut l’or després de dominar totes les curses de manera incontestable repetint sempre en la primera posició.

Un total de 433 regatistes de 56 nacions han participat a les diferents categories en la 50a edició d’aquesta prestigiosa competició.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES