TOP
Cal seguir extremant les mesures anti contagi. Foto: 7bts

35 nous casos a Formentera, on hi ha 368 positius actius

Formentera ha registrat en la darrera jornada 35 nous casos de contagi per covid. Així, la xifra de positius actius s’enfila als 368 afectats. Un 98,10% d’aquests, 361, presenten un quadre lleu i es troben aïllats i sota seguiment facultatiu.
Es manté en 7 el nombre d’hospitalitzats; dues dones de 65 i 63 anys i un home de 56 anys a l’UCI de Can Misses, 1 home de 55 anys a l’UCI de Son Espases. A més, hi ha dues dones de 49 i 57 anys, així com un turista francès de 64 anys, ingressats a la unitat F de Medicina Interna.

A Eivissa s’han detectat 672 noves infeccions, i la xifra de positius actius ascendeix a 6.153, dels quals 6.119 presenten quadre lleu. El nombre de persones hospitalitzades és de 43, amb 4 ingressos a l’UCI, 3 d’elles procedents de Formentera, i 39 en planta, de les quals 3 provenen de Formentera. Cal lamentar la defunció, ahir, d’un home de 85 anys ingressat a la Unitat F de Medicina interna des de feia 7 dies.

Finalment, el nombre de professionals en vigilància activa és de 220, dels quals 104 són positius. L’augment de professionals en vigilància activa en una sola jornada, de 28 a 220, és degut a la manca d’actualització dels darrers dies. El creixement ha estat progressiu i paral·lel a l’increment sofert en la resta de la societat i de l’augment de la incidència a Eivissa i Formentera.
Des de l’àrea de Salut s’aclareix que estar en vigilància activa no suposa necessàriament estar de baixa. Molts dels professionals sanitaris que es troben en aquesta situació continuen teletreballant, recolzant en consultes telefòniques, rastreig o altres tasques.

Pel que fa a la campanya de vaccinació, a Formentera s’han administrat 16.817 dosis, i hi ha 9.730 persones que ja han completat la pauta d’immunització, un 90,8% de la població diana.

Compartir

PROGRAMES