TOP
Detall de la desfilada de l’edició del 2020 en el cartell per a l’edició de 2022 (Foto: Ibiza Inclusión)

Ibiza Inclusión Fashion Day: Moda per a tothom i sense etiquetes

Al De far a far d’avui hem volgut entrevistar a n’Emma Torres i n’Enrique Villena, impulsors de l’Associació Ibiza Inclusión que el 2020, dies abans de la declaració de l’estat d’alarma, va organitzar la primera edició d’una desfilada de moda inclusiva amb persones amb diversitat funcional, amb talles que fugen dels patrons estètics imperants les darreres dècades o, també, amb persones dels col·lectius LGTBIQ+. Ara es troben amb els preparatius de l’edició d’enguany, que serà la segona i de la que aviat n’anunciaran la data, i hem parlat amb ells de l’origen d’aquesta iniciativa que fa de la inclusió la seva bandera.

No us la perdeu en aquest enllaç:

 

Compartir

PROGRAMES