TOP
Instantània del partit disputat diumenge entre el Lleida i el Numància. Víctor G Valero

El Formentera podria jugar la Copa

Segons ha pogut confirmar Ràdio Illa, el Jutge Únic de Competició ha acceptat el recurs interposat pel Formentera, i també pel CD Eivissa, on es denuncia al Lleida per l’alineació dels jugadors ucraïnesos Danylo Honcharuk i Denis Svitiukha, que van ser inscrits amb un NIE inventat.
Així, ara s’inicia un procediment d’urgència i el Lleida té fins avui dimecres a les 14 h per presentar al·legacions en la seva defensa. Una volta presentades, el Jutge dictarà resolució en el termini d’un dia.

En cas que la resolució del jutge fos favorable als interessos dels conjunts pitiüsos, el CD Eivissa, que quedaria cinquè, jugaria el play-off d’ascens, mentre que el Formentera, sisè, es classificaria per la Copa. En el cas del conjunt entrenat per Míchel alonso, això seria possible perquè l’Espanyol B, en ser filial, no compta en la classificació per a la competició del KO.
Altres conseqüències serien la salvació del Cerdanyola, que l’Andratx jugaria el play-out per mantenir categoria i el descens automàtic del Lleida.

Antecedents
Cal recordar que el Numància, primer classificat de la categoria i amb l’ascens ja assegurat, va perdre el passat diumenge 0 a 2 al camp del Lleida després de caure derrotat al seu camp, l’estadi de Los Pajaritos el dimecres anterior per 1 a 2 també contra els de la Terra Ferma en partit pendent ajornat per casos de covid en el conjunt català a la primera volta.
Aquestes dues victòries consecutives del Lleida, amb presumpta alineació indeguda de Denis Svitiukha i de Danylo Honcharuk, autor del gol de la victòria a Sòria i d’un dels dos gols del Lleida el passat diumenge, van possibilitar que aquest conjunt avancés en la classificació al Formentera i al CD Eivissa, adjudicant-se la cinquena posició de la taula i un lloc als play-offs d’ascens en detriment dels interessos dels dos conjunts pitiüsos, que ara reclamen que es corregeixin les presumptes irregularitats comeses pel Lleida.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES