TOP
Francesc Reynés a Ràdio Illa.

El Consell de Formentera té la tutela de 17 menors

Francesc Reynés, tècnic insular de Benestar Social, i Àngela Ramis, tècnica del servei de famílies cangur a l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), parlen del servei d’acolliment familiar de menors del Consell de Formentera. Es tracta d’un servei per oferir temporalment (des d’un mínim de pocs dies, a un màxim de dos anys) un caliu familiar a aquells menors que no puguin romandre amb els seus antics tutors legals.

Reynés assenyala que el Consell Insular té sota la seva tutela a set menors procedents de la immigració irregular que es troben en centres d’acolliment de la resta de les Balears. A més, hi ha altres 10 menors originaris de la nostra illa en situació de vulnerabilitat que han hagut de ser separats dels seus tutors legals. En aquest cas, alguns estan acollits per familiars directes i també en llars d’altres illes sense que existeixi una relació de parentesc.
Per donar resposta a la situació d’aquests menors, el Consell impulsa, d’una banda, el programa d’acolliment familiar, i de l’altra, la nova llar per a menors vulnerables, que hauria de començar a construir-se l’any vinent.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES