TOP
Durant el mes passat s’han registrat 165 nous contractes.

Un 96% de contractació indefinida a Formentera durant el juny

La desocupació a Formentera ha baixat un 41,3% en comparació a ara fa un any. Així, actualment hi ha 128 persones en situació d’atur a la nostra illa.

Contractacions
Pel que fa als contractes registrats, en el mes de juny, a Formentera es varen firmar 951 contractes indefinits (entre els quals hi ha els fixes discontinus) i 40 de temporals. Un 96% de contractació indefinida que situa la nostra illa al capdavant de Balears.
Per sexes, hi ha hagut 425 noves contractacions de dones i 566 en homes. La majoria d’aquestes noves contractacions han set al sector serveis, amb 963 noves incorporacions (643 a l’hostaleria, 139 al comerç i 181 a la resta de serveis), mentre que la construcció ha ocupat 23 persones més i la indústria ha cobert 5 nous llocs de feina.

Balears
Per vuitè més consecutiu, l’afiliació de les Illes Balears registrà un nou màxim històric, amb 592.787 persones afiliades. Es tracta de l’afiliació més elevada registrada mai en tota la sèrie històrica de les Illes, tot i donar-se en un mes on habitualment no es registra l’afiliació més elevada de l’any.
Amb tot, l’increment de l’afiliació interanual a les Illes és del 13,3%, la més elevada de tot l’Estat, que veu créixer l’afiliació en un 4,3%. D’altra banda, les xifres d’atur també reflecteixen registres molt baixos en el mes de juny, fins a situar-se en els 34.248 desocupats, el que suposa un 45,4% menys que fa un any.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES