TOP

El PP denuncia el retard de l’ampliació de l’IES Marc Ferrer i urgeix a iniciar-ne les obres

El Partit Popular ha demanat explicacions al Govern balear pel retard en l’ampliació de l’IES Marc Ferrer i ha urgit a començar les obres al més aviat possible. Els populars han recordat que “des de la construcció d’aquest centre el 1998, la població de l’illa s’ha duplicat, passant d’uns 6.000 habitants censats a més de 13.000, essent el Marc Ferrer l’únic institut de secundària a la nostra illa. El centre compta a més amb una àmplia oferta formativa i això comporta que es necessitin molts espais per a impartir cadascuna d’elles”.

Projecte aturat
Des del Grup Popular es recorda que “no s’ha dut a terme cap obra de millora des de 2017 malgrat que hi ha una partida de 200.000 euros pressupostada per a això des de fa cinc anys. De fet, des del curs passat s’han habilitat dues aules prefabricades situades al pati del centre i està previst que segueixin en funcionament fins que l’ampliació sigui una realitat, una cosa impossible en aquesta legislatura, ja que el projecte redactat per l’IBISEC està completament aturat i no s’ha demanat cap llicència al Consell per a la seva execució”.

Des de la formació opositora es recorda que el 2020 “el conseller d’Educació, Martí March, va anunciar en el Parlament la licitació d’aquest centre per al 2021, malgrat que actualment tot continua aturat i no hi ha notícies del seu inici. A més, l’esquerra ha votat en contra de les esmenes presentades pel PP i, les que sí que han estat admeses d’altres grups, tampoc s’estan executant. És vital començar com més aviat millor les obres d’ampliació de l’únic institut de Formentera”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES