TOP
Cartell de la mostra.

Enric Riera mostra “Infinitum” a l’Ajuntament Vell

L’Ajuntament Vell acollirà del 12 al 30 de juliol l’exposició Infinitum d’Enric Riera.
El projecte expositiu de l’artista formenterer presenta una vintena d’obres, pintures abstractes sobre tela, paper i fusta. La majoria de les creacions, de format quadrat, són amb acrílic i també tècnica mixta, amb la presència de l’arena o el carbonet, per exemple. També s’hi exposen dos llibres d’artista fets conjuntament amb l’historiador d’art, poeta i col·leccionista Michel Bohbot. Totes les obres han set realitzades en els darrers dos anys, des del confinament fins ara.

La insignificança de l’home davant els fenòmens de la natura
Infinitum, sense límits, comenta el pintor que “fa referència a la immensitat de la mar i del celatge, contemplats des d’una balconada. Recorda la insignificança de l’home davant els fenòmens de la natura, com pot ser l’illa assotada per la tempesta”. Riera, conegut per la seva sensibilitat al color i la cromàtica en blaus, mostra aquesta volta obres amb altres colors tractats amb la mateixa empremta.

L’exposició s’inaugurarà dilluns vinent, 11 de juliol, a les 20 h. La mostra es podrà visitar a l’Ajuntament Vell de dilluns a dissabte d’11 a 14 h i de 19 a 21 h. Diumenges, festius i dilluns al matí, la sala roman tancada.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES