TOP
Pamela Spitz a l’estudi 1 de Ràdio Illa

“El què feia especial l’Anselmo era la seva gent”

Fa dues setmanes ens deixava Andreu Noguera, a 72 anys, a Mallorca. N’Andreu era el darrer dels socis del quiosc Anselmo de punta Pedrera que restava en vida.
Ell, juntament amb els també desapareguts Antoni Planells “Mendrugo” i César Ordás, havia donat vida a un dels quioscs més icònics de Formentera.
En el De far a far d’ahir, vàrem voler recordar aquest emblemàtic espai amb una persona, na Pamela Spitz, actualment resident de Formentera, que va venir d’Alemanya essent una nena per viure i estudiar a Formentera als anys vuitanta. A l’Anselmo hi va passar tots els estius de la seva infantesa. Després, en etapa universitària va tornar a Formentera tots els estius des de Berlin per treballar a diversos llocs, entre ells a l’Anselmo. Considera que a ella i altres al·lotes que també treballaven allà, n’Andreu, en Mendrugo i en César els feien de pares.
Na Pamela és periodista, editora de la publicació de referència alemanya Die Welt, i avui teletreballa des de Formentera, on va tornar a mudar-se durant la pandèmia, context que li va permetre redescobrir l’illa de la seva infantesa. Na Pamela pateix Parkinson, i a part de contar-nos la seva història amb Formentera i rememorar-nos com era el dia a a dia a l’Anselmo, també ens ha parlat d’aquesta malaltia i com és viure amb ella.
No us perdeu aquest tros de testimoni en aquest enllaç:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES