TOP
L’entrenador de la SD Formentera Michel Alonso

Catorze fitxatges nous: “La revolució en la plantilla ha sigut una decisió exclusivament nostra”

Manca just un mes perquè comenci la competició oficial per la SD Formentera, per segon any consecutiu a Segona RFEF, en la que s’haurà d’enfrontar a entre altres, a temibles equips valencians i catalans. L’equip s’ha renovat profundament, amb catorze noves incorporacions i l’entrada en dinàmica de primer equip de diversos juvenils. Només cinc jugadors (dos porters i tres de camp) continuen de la temporada passada, una situació prevista segons ha explicat el míster Michel Alonso, a qui hem entrevistat llargament aquest matí perquè ens expliqués la tornada als entrenaments, la pretemporada, la confecció de la plantilla i altres qüestions d’interès esportives i personals en una conversa amb un dels conductors del De far a far, Bernat Masferrer. No us la perdeu en aquest enllaç:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES