TOP
El duet Martín Meléndez & Ermanno Panta en concert a la Casa del Poble. YT

Ermanno Panta i Martín Meléndez, a la Fira Mediterrània de Manresa

El duet format pels artistes residents a Formentera Martín Meléndez i Ermanno Panta representaran les Illes Balears junt amb Júlia Colom i Mar Grimalt a la 25a Fira Mediterrània de la localitat catalana de Manresa que es durà a terme del 6 al 9 d’octubre.

Donar suport, promoure i difondre el patrimoni cultural immaterial de la nostra comunitat
Així, artistes i grups de les Illes Balears formaran part de la programació d’enguany gràcies al conveni de col·laboració entre la Conselleria i la Fundació Mediterrània, Fira d’Espectacles d’Arrel Tradicional per donar suport, promoure i difondre el patrimoni cultural immaterial de la nostra comunitat. La conselleria assumeix tant les despeses dels desplaçaments com el cinquanta per cent del cost del caixet de les companyies, els grups o els artistes seleccionats per participar-hi.

Els primers artistes balears en actuar seran Ermanno Panta i Martín Meléndez, que tocaran Los pasos de Beni Xangó el dijous 6 d’octubre a les 19 h. El divendres 7 d’octubre serà el torn de Mar Grimalt que interpretarà Espurnes i coralls a les 16.30 h, mentre que Júlia Colom delitarà al públic amb la cançó Miramar el dissabte 8 a les 19 h.

L’objectiu principal d’aquests tipus de col·laboracions és facilitar l’accés de la ciutadania als béns que formen el nostre patrimoni cultural i contribuir a difondre i promocionar els diferents llenguatges artístics de les Illes Balears fora dels nostres territoris.

La Fira Mediterrània de Manresa
Aquest esdeveniment és un mercat d’espectacles que, amb la tradició mediterrània com a eix, es mou en dos àmbits principals: la cultura popular (basada en elements com la cruïlla entre creació contemporània i arrel tradicional), la participació ciutadana i l’ampliació de la base social de la cultura i les músiques del món. Aquesta Fira es du a terme anualment des de l’any 1998 i ha esdevingut un marc d’intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

A més, diversos artistes de les Illes Balears també participen en la 25a Fira Mediterrània de Manresa de la mà d’altres grups musicals. Aquí en podeu consultar la programació.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES