TOP
Instantània de la concentració davant del Consell. 7bts

Quique Llopis: “És inviable estar amb dues pistes. Hi ha col·lapse total”

Una quarantena de persones s’han concentrat aquest vespre a les 20 h davant del Consell per reclamar més pistes de pàdel a Formentera.
A l’inici de la concentració, convocada pel Club de pàdel illa de Formentera, s’ha fet una recollida de signatures entre els presents i s’han repartit fulls per distribuir a comerços i d’altres punts de l’illa a fi de recollir el màxim nombre de firmes per posteriorment dona’ls-hi registre d’entrada al Consell.

Segons Quique Llopis, responsable del club, entre els dos clubs esportius de l’illa que tenen practicants de pàdel “es compten unes 140 persones, a les que en cal afegir centenars més que practiquen assíduament aquest esport”. És per això que reclamen al Consell que s’apressi a muntar noves pistes, ja que “és inviable estar amb dues pistes ni aguantar un any o més sense noves instal·lacions perquè ara mateix hi ha un col·lapse total”.

La mobilització ha acabat amb l’estesa d’una gran pancarta on s’han aplegat tots els concentrats.

Compartir

PROGRAMES