TOP
La consellera de Joventut, la tècnica de l’àrea i dos dels tres escolars que han anat al Parlament Infantil. CIF

Escolars de Formentera participen a l’XI Parlament Infantil de les Illes Balears

Tres alumnes dels centres educatius de Formentera han participat avui a l’onzena sessió del Parlament Infantil de les Illes Balears. La consellera de Joventut, Vanessa Parellada, també ha assistit a la celebració d’aquest parlament infantil que tenia com a tema central la salut mental.

Els nens s’han traslladat a Mallorca per presentar les seves propostes en representació de la infància i joventut de la nostra illa i debatre, conjuntament amb joves de tot Balears, sobre la importància de la salut mental dels infants i adolescents.
Aquesta activitat s’emmarca dins dels actes organitzats per la celebració del Dia de la Infància.

Podeu visionar la sessió al següent enllaç.

Compartir

PROGRAMES