TOP
Cartell de la presentació.

Presentació del llibre “El oficio del artista” de l’autora Maria Vila

Dijous vinent a les 19.30 h es presentarà el llibre El oficio del artista, de l’autora Maria Vila, a la Biblioteca Marià Villangómez. La presentació serà a càrrec de l’autora.

Més artistes i menys soldats
L’objectiu principal del llibre, segons explica l’autora, “és aportar referents a totes les persones que vulguin dedicar-se plenament al món de l’art; així mateix, és una reflexió sobre per què el 85% de la població mundial no exerceix l’ofici que realment li agradaria, la qual cosa suposa una pèrdua de capital humà abismal”.
Així, diversos artistes de Formentera i Eivissa que han aconseguit viure del seu ofici, detallen com ho han aconseguit. En aquesta obra s’aborden grans temes universals com els diners, la salut i l’amor des d’una perspectiva que pretén esborrar els estereotips negatius al voltant d’aquest ofici “si vols saber com és viure de l’art i què passaria si en la nostra societat hi hagués menys soldats i més artistes, aquest és el llibre!”, conclou l’escriptora.

L’autora
Maria Vila és una escriptora, traductora i cal·lígrafa establerta a Eivissa. Llicenciada en Dret per la Universidade da Coruña, màster en Drets Humans per la Universitat Carlos III de Madrid i doctora en Antropologia i Treball Social. Ha viscut molts anys a l’estranger amb persones de diverses cultures i ha treballat amb equips interdisciplinaris, per la qual cosa parla diverses llengües. Ha publicat diverses obres, com Querida flor, Por amor o Manual del amante, i ha col·laborat en el llibre Amb lletra de dona, publicant recentment i que parla de les dones escriptores locals.

Compartir

PROGRAMES