TOP
Promoció de Formentera durant un dinar. CIF

Formentera promociona la temporada baixa en l’àmbit estatal

Aquests dies s’està realitzant una ruta de presentacions que recorrerà sis ciutats de la Península. En concret, aquesta setmana es faran presentacions a Barcelona, Madrid i València, i després de Setmana Santa se’n faran a Bilbao, Màlaga i Valladolid. S’ha triat aquestes ciutats perquè formen part dels principals mercats emissors cap a Formentera i tenen facilitat de connexions per poder arribar també fora de temporada alta.

Presentacions en petit format
En aquesta ruta es faran presentacions de petit format davant la premsa especialitzada de cada ciutat, però també a les principals capçaleres de comunicació. “Així es trasllada de manera directa la imatge que volem que es promocioni de Formentera als mitjans de comunicació”, ha explicat el cap de promoció, Carlos Bernús, que ha apuntat que “mantindrem reunions de feina amb els periodistes per fer una presentació sobre la destinació, els projectes de sostenibilitat i les activitats que oferim en els mesos de temporada baixa i que permeten gaudir de la nostra illa”.

Aquest és un nou format de promoció que es combina amb altres actes tradicionals. Com sempre, es promocionaran les activitats esportives i culturals que s’organitzen abans i després de la temporada, també es destacarà el patrimoni de l’illa, les rutes verdes, les rutes ornitològiques i la gastronomia.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES