TOP
El termini de presentació de les sol·licituds s’inicia demà divendres i finalitza l’11 d’octubre.

S’obre la matrícula per lliure a l’EOI de Formentera

L’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) ha anunciat que s’obre el termini de matrícula per als cursos de català ( B2), italià (A2, B1 i B2) i anglès (A2, B1, B2 i C1) a l’extensió de Formentera.

El període d’inscripció és obert fins al dimarts 28 de març. La matrícula és telemàtica, i la documentació (full de matrícula; taxes corresponents (models 046) o documentació que acrediti la bonificació o exempció del pagament; i si sou nou alumne DNI o NIE i passaport) s’haurà de lliurar enviant un únic correu a eoiformentera@eoi-eivissa.com

Les taxes són de 46,49 euros corresponents a drets d’examen (un pagament per a cada prova de certificació a la qual es presenti l’alumne) i 11,62 euros en concepte de “serveis generals” (un únic pagament del qual estan exempts els alumnes que estiguin matriculats aquest curs en règim oficial o EOIES). Si sou nou alumne, haureu de pagar també la taxa d’obertura d’expedient, que és de 24,40 euros.

L’atenció al públic de la secretaria és dimecres de 16 a 21 h i dimarts i dijous de 16 a 18.30 h.
Per demanar més informació, us podeu adreçar via WhatsApp al 609 43 01 30 o consultar el següent enllaç del web de l’Escola Oficial d’Idiomes d’Eivissa i Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES