TOP
Els formenterers reciclam més de 95 quilos de vidre a l’any.

Formentera, campiona estatal en recollida de vidre

En l’àmbit mediambiental, els residents a Formentera som els que més vidre reciclam, tant a Balears com a l’Estat, amb 95,3 quilos per persona. Ens segueixen Eivissa amb 66,1 quilos, Menorca amb 40,5, i Mallorca amb 34,6 quilos.

Cal tenir en compte que la nostra comunitat va batre el 2022 un rècord històric en recollida selectiva de vidre i continua sent la comunitat autònoma líder en la recollida d’aquesta fracció, segons dades d’Ecovidrio presentades aquest dimecres pel director general de Residus i Educació Ambiental, Sebastià Sansó, i el gerent de zona d’Ecovidrio, Roberto Fuentes.

En total, al llarg de l’any passat, els habitants de l’arxipèlag vam dipositar als contenidors verds 52.041 tones d’envasos de vidre, cosa que suposa un increment del 21,5% respecte al 2021, una xifra molt per sobre de la mitjana espanyola, que queda en el 6,2%.

En concret, cada ciutadà de Balears va dipositar als contenidors uns 44,2 quilos de vidre, l’equivalent a uns 153 envasos per persona. Aquesta és la xifra més alta de l’Estat i una aportació molt superior a la mitjana nacional que és de 68 envasos per persona.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES