TOP
Promoció a París. CIF

Formentera continua de ruta promocional per Europa i Estats Units

Aquesta setmana i la pròxima Formentera està duent a terme accions promocionals per cercar turisme internacional. El cap de promoció, Carlos Bernús, ha explicat que “a més de la promoció estatal seguim amb missions de vendes a països europeus com França i Alemanya i a la costa est dels Estats Units per continuar diversificant la nacionalitat dels nostres visitants”.

París, Munic, Nova York i Nova Jersei
Dimecres passat, la nostra illa va participar en un esdeveniment a París. Concretament, es va promocionar l’illa i la seva oferta fora de temporada alta davant una quarantena de mitjans de l’estat francès especialitzats en viatges i també generalistes.

D’altra banda, dijous a la tarda l’Institut Cervantes i l’oficina Turespaña de Munic, varen organitzar una trobada amb agències i premsa especialitzada per celebrar el Dia de la Dona amb dones de les illes representants de casos d’èxit. La xef del Casbah, Martina Cacheiro, va participar en la taula rodona per parlar sobre les creacions culinàries que elabora amb productes de proximitat, inspirades en la natura de Formentera.

Cal destacar que la setmana vinent es faran dues missions de vendes a la costa est dels Estats Units, concretament a Nova York i Nova Jersei, un públic que comença a tenir connexions aèries amb les illes i que ja té presència a les enquestes turístiques. En aquestes accions promocionals, una empresa local de comunicació mostrarà al públic nord-americà les activitats i experiències de gastronomia, cultura, patrimoni i esports que es poden fer a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES