TOP
Plat de cuscús de Fes.

Formentera Intercultural celebra les tardes gastronòmiques internacionals

El projecte Formentera Intercultural, impulsat per l’àrea de Benestar Social del Consell de Formentera, organitza ‘Cuines del món’, les tardes gastronòmiques internacionals que se celebren del 28 al 31 de març a l’IES Marc Ferrer i que, com ha destacat el conseller de benestar Social, Rafael Ramírez, “seran un punt de trobada on intercanviar els coneixements de diferents cultures gastronòmiques entre ciutadans que viuen a Formentera i aprendre a elaborar diferents plats de la cuina tradicional d’arreu del món”.

Tots els tallers s’impartiran de 17 a 19 h a la cuina de l’institut. El preu per taller és de 10 euros i les inscripcions es poden realitzar a l’àrea de Benestar Social, al Centre de Dia, des d’avui fins divendres en horari de 09 a 14 h.

Els tallers organitzats són els següents:
Dimarts 28
Colòmbia: empanades colombianes
A càrrec de Ruth Manrique Mejía (Milena)

Dimecres 29
Romania: sopa de mandonguilles i, de postres, papanasi amb nata fresca i melmelada
A càrrec de Ionela Tapirjan

Dijous 30
Xina: sopa de wonton, arròs tres delícies i pollastre agredolç a l’estil tradicional
A càrrec de Songlin Li (restaurant Chinatown)

Divendres 31
Marroc: tagín de pollastre i cuscús
A càrrec de Chaimae Jouik

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES