TOP
Fira Mediterranean Diving. CIF

Formentera es promociona a Barcelona

Aquest cap de setmana Formentera participarà a dues fires de promoció que tenen lloc a Barcelona. D’una banda, l’illa comptarà amb un estand propi al Saló de Turisme B-Travel (al recinte de Montjuïc), destinada al públic final. D’altra banda, també tindrà un expositor propi a la Fira Mediterranean Diving Show (al recinte firal de Cornellà), destinada als sectors professionals i aficionats del món del submarinisme.

B-Travel
El Saló de Turisme B-Travel és un dels esdeveniments més grans de l’Estat i és destinat al públic viatger final. A més, també s’hi troben les principals agències de viatges, hotels, companyies de transport i empreses de serveis turístics. “Formentera hi tindrà un expositor amb material promocional sobre totes les activitats que es poden fer a l’illa a inici i final de temporada, des de la pràctica d’esport, a l’oferta cultural, patrimonial o culinària, així com propostes per endinsar-se a la natura o fer rutes ornitològiques, mentre es difon el seu passat i les tradicions més arrelades de l’illa”, ha explicat la vicepresidenta i consellera de Turisme, Alejandra Ferrer.

Divendres, el cap de promoció Carlos Bernús farà una presentació davant premsa especialitzada titulada: “Formentera, sostenible per naturalesa”. Així mateix, a l’estand es podrà gaudir de visites de realitat virtual a través de vídeos 360º sobre els atractius de l’illa.

Fira de submarinisme
La fira Mediterranean Diving Show s’ha convertit en tot un referent per al món del busseig. “Per això, un altre any la nostra destinació no podia faltar en aquest esdeveniment en què podem mostrar l’atractiu dels nostres fons marins i la gran diversitat de punts d’immersió que hi ha a la nostra costa”, ha explicat Alejandra Ferrer.
La fira és un punt de trobada tant per als professionals del busseig com aficionats, i agències de viatge especialitzades en aquest sector. L’empresa Formentera Divers també hi assistirà i farà promoció de les grans possibilitats que ofereix Formentera per a la pràctica del busseig. Els visitants també podran viure el nostre món submarí a 360º.

Segons dades de l’Observatori de Dades, la darrera temporada els catalans van suposar un terç del turisme de la península que ens va visitar, seguits a distància pels procedents del País Valencià amb un 17%, i dels de la Comunitat de Madrid, un 16%.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES