Míchel Alonso, entrenador de la SD Formentera (Foto: SD Formentera)

Fan els deures i segellen la salvació (València Mestalla 2 Formentera 2)

El Formentera ha aconseguit certificar la permanència empatant al camp del València Mestalla, en un partit molt treballat on els roigs i negre no han tirat mai la tovallola. El partit ha començat malament amb un gol d’Inoussa al minut 5, després que el Formentera perdonés, que avançava als locals ben aviat (1-0). El Formentera gaudia de les millors ocasions de la primera part, però no afinava la punteria. Amb mínim avantatge s’ha arribat al descans.

A la segona part els homes de Míchel Alonso han sortit pressionant molt amunt i l’empenta ha donat fruits al minut 51 mitjançant Facu Ballardo, que ha empatat el partit (1-1). L’alegria ha durat poc, perquè al minut 58 Rodrigo Farofa tornava a marcar pel València Mestalla (2-1). El Formentera no ha abaixat els braços, i tot i que els resultats d’Alzira i Deportivo Aragón eren favorables, han continuat buscant el gol que li donés la permanència matemàticament. Ha sigut al temps afegit quan l’àrbitre ha xiulat penal a Gorriz dins l’àrea del València. De la Mata ha transformat la pena màxima al minut 93, segellant la permanència dels roigs i negre.

Amb aquest resultat el Formentera posa fi a una temporada molt competida, amb alts i baixos, que ha portat als roig i negre a passar d’estar en llocs d’ascens a haver-se de preocupar per la permanència. Al final l’objectiu s’ha aconseguit i la pròxima temporada el Formentera jugarà a la quarta categoria del futbol espanyol, la Segona RFEF.