TOP
Felip Portas, vicepresident esportiu de la SD Formentera

“Trobem a faltar una ajuda del Consell com la que reben altres equips de la categoria dels seus ajuntaments i institucions”

El vicepresident esportiu de la SD Formentera, Felip Portas, ha desvelat aquest matí en directe al De far a far, que l’excapità Maikel Romero, actual entrenador del juvenil roig i negre amb el qual s’ha alçat com a campió de lliga i ha ascendit a divisió nacional, serà el nou entrenador de la SD Formentera un cop fet públic l’adéu de Michel Alonso després de dos anys al capdavant del primer equip. Portas ha reconegut que varen pensar amb Maikel tant punt en Michel (per qui només ha tingut paraules d’elogi i agraïment) els va comunicar la seva decisió i opina que està perfectament capacitat per entomar aquest repte.

El vicepresident esportiu ens ha contat també una mica quina és la feina específica que té ara empren i que l’ocuparà els pròxims dos mesos: sortides de jugadors, renovacions, fitxatges, etc. (ja ha avançat que Jorge Mena deixa el club per motius personals) per confeccionar una plantilla amb l’objectiu, una volta més, de mantenir-se en el grup més complicat de la quarta divisió espanyola. Confessa que ho faran ajustant encara més el pressupost, perquè el pla de viabilitat del club exigeix continuar eixugant deute. En aquest sentit, lamenta, en nom de la directiva, que el Consell Insular de Formentera no ajudi amb un patrocini el primer equip del club, més enllà de l’ajuda anual al futbol de formació, tal com ho fan altres ajuntaments, diputacions o altres institucions amb diversos clubs de la categoria. Assegura que el primer equip del Formentera fa una tasca de promoció de l’illa inherent en la disputa de partits de futbol contra altres equips de la geografia espanyola.

Podeu escoltar l’entrevista sencera clicant sobre aquest reproductor:

 

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES