TOP
Foto dels candidats al Mollet des Caló. Podem

Podemos millorarà la llei turística per a facilitar l’erradicació dels pisos turístics il·legals

En una visita a Formentera, la coordinadora de Podemos a Balears i candidata a la presidència del Govern, Antònia Jover, ha valorat molt positivament que el partit es presenti per primera vegada a aquesta institució. “Ens presentem per a resoldre els problemes que preocupen les persones residents a Formentera, sobretot l’habitatge i la massificació. Hi ha un descontentament palpable amb les polítiques que s’han dut a terme fins ara, i solament la formació morada té la valentia d’enfrontar-se al gran problema del lloguer turístic il·legal i erradicar aquesta pràctica tan nociva, que deixa a la gent d’aquí sense casa i que satura l’illa de turisme”.

Jover s’ha compromès a “treballar des del Govern i des del Parlament per a millorar la llei turística balear amb l’objectiu de facilitar i agilitar l’erradicació dels allotjaments turístics il·legals, dotant als Consells Insulars de més eines per aconseguir aquest objectiu tan important en totes les illes, encara que és especialment dramàtic a Formentera”, ha subratllat.

Per la seva banda, el candidat al Consell de Formentera, Ignacio Monge “Tato”, ha agraït aquest compromís perquè “l’erradicació dels lloguers turístics il·legals ens permetrà recuperar centenars d’habitatges per a la gent resident, hi haurà molta oferta d’habitatge per a tot l’any, els preus baixaran i també es reduirà l’excés de pressió turística que patim, que ens lleva tanta qualitat de vida a l’estiu i que afecta molt negativament al nostre territori i recursos naturals”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES