TOP
El taxista Omar Bouhia El Haouzi, en una imatge de la campanya electoral de GxF.

Concentració contra la violència a Formentera: dijous 18 h a la plaça

L’Associació de Veïns de l’Illa de Formentera (AVIF) ha emès un comunicat per convocar a la ciutadania a una concentració silenciosa demà dijous, 25 de maig, a les 18 hores a la plaça de la Constitució de Sant Francesc sota el lema: “Tothom contra la violència”.
En el comunicat, AVIF condemna “els actes de violència que s’estan produint aquests dies a la nostra petita i pacífica comunitat” i fa referència a l’agressió al taxista, el 22 de maig, i la violació denunciada, el 14 de maig, ambdos fets registrats as Pujols.
Així, l’entitat condemna “energèticament la brutal agressió de la matinada del dia 22 de maig per part del turista Alessio Di Chirico, lluitador professional UFC fins fa un any, contra Omar Bouhia qui, realitzant el seu treball de taxista de forma responsable i respectuosa, va ser agredit a l’interior del vehicle”.
A més, AVIF demana a “la Lliga Professional d’Arts Marcials mixtes condemni aquest acte. Els valors del respecte han de ser promoguts des de qualsevol esport. De la mateixa manera, instem a l’administració pública de Formentera que aquesta persona sigui considerada ‘non grata. Sol·licitem que tant les despeses mèdiques (trasllat en helicòpter, hospitalització, quiròfan, medicaments i/o possible rehabilitació) siguin abonades per part de l’agressor”.

Ingressat i pendent d’una operació
Així mateix, l’entitat veïnal informa que “en el moment de la redacció d’aquest comunicat l’agressor es troba en llibertat provisional sense fiança amb una ordre d’allunyament de 100 metres i que la seva parella de forma voluntària ha dipositat 30.000 euros per cobrir les responsabilitats civils”.
D’altra banda, AVIF “desitja i confia que la intervenció quirúrgica a què se sotmetrà Omar aquest divendres 26 de maig per arreglar les 5 fractures de la cara (3 del pòmul, 1 de l’envà nasal i 1 de la conca de l’ull) sigui profitosa” per aquest motiu, envia “al nostre veí i amic Omar una gran abraçada. Braços que enllaçats no tenen límits ni fronteres i poden traspassar el mar des de Formentera a Eivissa”.
Finalment, AVIF aprofita per “rebutjar i condemnar qualsevol mena de violència” i declara: “Ens unim al dolor físic i psíquic de la víctima de violació”, en referència a la violació denunciada el passat diumenge 14 de maig per una dona de 27 anys a Formentera.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES