TOP
Punt on es va produir l’accident. BML

Crida a col·laborar en la repatriació del jove mort dissabte en accident de moto

L’empresa de roba i articles relacionats amb el patí MacbaLife, ha fet una crida a les xarxes demanant suport perquè la família d’Andre Vitor Lira, el jove brasiler mort dissabte passat en accident de moto, pugui repatriar el seu fèretre al seu país d’origen.

Segons s’explica a la publicació, tot i que la família disposa d’una assegurança, les despeses de repatriació, vols i funeral sumen uns 10.000 euros de despesa, quantitat a la qual la família no pot fer front.

La publicació conclou amb el següent missatge: “Qualsevol classe d’ajuda i suport serà molt apreciat. Si us plau, ajudeu la família a tancar aquest capítol difícil de la manera que l’Andre es mereix”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES