TOP
HPO habitatge proteccio oficial Sant Francesc vivenda. JRM

Sa Unió presenta les seves propostes dirigides a la joventut

“Els joves de Formentera han estat els grans oblidats durant aquests anys i tenen la sensació que els partits polítics sols es recorden d’ells quan s’acosten les eleccions. És per això, que des de Sa Unió els hem donat l’oportunitat d’integrar-se a la llista i que donin la seva opinió sobre els problemes que els preocupen, sent part activa en la redacció de les propostes. El programa de govern amb el qual ens presentem a aquestes eleccions ha comptat amb la col·laboració d’Artal Mayans, número 7 de la llista; Hugo Martínez, número 11; i Celia Torres, número 14”, ha declarat Llorenç Córdoba, candidat a la presidència del Consell i cap de llista al Parlament de les Illes Balears.

Tots tres han destacat que el projecte de Sa Unió els ofereix major llibertat, més suport i millors propostes d’oci, esport i educació. “Des de Sa Unió es fomentaran activitats d’oci i música en viu en espais públics i en establiments turístics. Millorarem i ampliarem les instal·lacions esportives com les d’atletisme, pàdel, skate park i en crearem de noves per desenvolupar activitats de dansa i música”, ha assenyalat Artal Mayans.

Celia Torres ha afegit que “ampliarem les ajudes per desplaçament a estudiants de Formació professional, Batxillerat i Universitat que no es cursin a les Pitiüses. A més, duplicarem les ajudes i beques a tots els estudiants que cursin els seus estudis a Eivissa, ja que a Formentera no es poden realitzar”.

Habitatge públic per a joves
“Sabem el difícil que és per als joves d’aquesta illa crear un projecte de vida. Si volem llogar o comprar un habitatge és pràcticament impossible i si volem muntar un negoci des de zero, més del mateix. Per això, des de Sa Unió donarem facilitats per a poder accedir a l’habitatge públic que tenim al cap construir. A més, als joves emprenedors us facilitarem ajudes i locals perquè pugueu desenvolupar el vostre negoci començant des de zero.”, ha assenyalat Hugo Martínez.

“Per a tots els joves que no tenen vehicle o que no el vulguin utilitzar, augmentarem les línies, les freqüències del servei de transport públic, atenent així les necessitats dels més joves. A més, aprovarem un pla de seguretat viària per a acabar amb els punts conflictius de les nostres vies, condicionant i millorant les carreteres i les seves interseccions” ha declarat Celia Torres, que ha afegit que “sabem que els joves passeu de la política, però el nostre futur depèn de la decisió que prengueu aquest diumenge. El teu vot decideix si continuem ancorats en el passat o apostem pel canvi i per un futur millor, per a nosaltres, ple d’oportunitats”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES