TOP
Reunió del president Córdoba amb la presidenta Prohens i el vicepresident Costa. Arxiu

Sa Unió votarà a favor de la investidura de Marga Prohens

El número u per la llista al Parlament per Sa Unió, Llorenç Córdoba, s’ha reunit aquest matí amb la presidenta del Partit Popular, Marga Prohens, en el marc de les diferents reunions que ha tingut la líder dels populars amb les diferents formacions polítiques que han obtingut representació a la cambra balear. En aquest sentit, Córdoba ha reiterat el seu suport “al projecte que encapçala Marga Prohens, per tenir un govern estable i no dependre d’altres formacions polítiques”.

El cap de llista de Sa Unió ha agraït a la presidenta dels populars la seva sensibilitat amb els
problemes de Formentera i li ha traslladat diferents qüestions que són de vital importància per als residents de l’illa, com ara les millores sanitàries en matèria d’infraestructures i l’estabilització del personal sanitari, o la importància que s’aprovi durant aquesta legislatura una Llei balear de Costes que garanteixi la compatibilitat de les activitats econòmiques dels restaurants de platja o quiosquets amb la protecció i preservació de la costa.

D’altra banda, des de Sa Unió s’ha transmès la necessitat d’elaborar un pla d’accés a la mar, i han sol·licitat a Prohens que actualitzi el Pla Rector d’Usos i Gestió del Parc Natural de Ses Salines i la Llei de Transport Marítim a les necessitats actuals.

En acabar la reunió, Llorenç Córdoba ha volgut expressar “la seva satisfacció perquè aviat hi hagi un Govern Balear que doni resposta i sigui sensible a les necessitats de Formentera”. Igualment, ha reiterat que el seu vot serà a favor del canvi que han sol·licitat els ciutadans de la seva illa i, per tant, “a favor de la investidura de Marga Prohens”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES