TOP
Elena Escandell i Juanjo Mas, recent casats, a l’estudi 1 de Ràdio Illa

La boda submarina de n’Elena i en Juanjo

N’Elena Escandell de can Sita, i en Juanjo Mas (d’Alcoi però resident a Formentera), es varen conèixer ara fa uns nou anys a la nostra illa i es van enamorar. Van començar a sortir i n’Elena li va transmetre la seva passió pel busseig, que havia recuperat feia poc. El temps va anar passant, i l’any passat, en una immersió durant un viatge al Mar Roig organitzat per Formentera Divers, en Juanjo es va declarar sota l’aigua.

La setmana passada, aquesta història d’amor submarina va tenir una continuació amb un casament submarí davant les penyes de Punta Pedrera. Avui els dos ens ho han explicat amb tots els detalls al De far a far, on també hem escoltat al mestre de cerimònies, en Jose Arribas, i la instructora de sirenes que van aparèixer a la boda, na Danila.

Moment de l’enllaç matrimonial en aigües de Punta Pedrera

Podeu escoltar els protagonistes explicant de primera mà la història clicant el reproductor:

La núvia…

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES