TOP
L’obra es representarà el dissabte 25.

‘Sex Toy’, una denuncia de la situació de la dona a les societats actuals

La Sala de Cultura Cinema serà l’escenari dissabte 25 de novembre a les 20 h de la representació de l’obra teatral Sex Toy. La rebelión de las muñecas, a càrrec de la companyia Towanda Rebels, una peça emmarcada dins dels actes commemoratius del 25N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

‘Sex Toy’ és una obra escrita, dirigida, produïda i distribuïda per dones des d’una perspectiva feminista, avalada per la trajectòria i el compromís polític de les activistes feministes Towanda Rebels, que s’embarquen en la creació d’aquest espectacle amb vocació política i artística.

La proposta té com a premissa la visibilització i denúncia de la situació de la dona a les societats actuals. La idea de la dona com a mer objecte estètic i sexual és l’eix central de la proposta, on també s’aprofundeix en temes com la cultura de la violació, la pornografia, la prostitució i la socialització femenina.

Amb la finalitat que els espectadors hi participin activament, l’obra ve acompanyada d’una trobada amb el públic en la qual les actrius comparteixen la seva experiència durant el procés creatiu. L’obra té una durada de 95 minuts i el preu de l’entrada és de 7 euros.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES