TOP
El bar del Poliesportiu compta amb terrassa.

Demà dissabte torna a obrir el bar del Poliesportiu amb horari de matins, tardes i nits

El Bar del Poliesportiu Antoni Blanc comença demà dissabte, 18 de novembre, una nova etapa en què torna a oferir servei després de dos anys sense fer-ho. El nou establiment, gestionat per l’empresa formenterera Queen Burger, planteja una oferta que vol respondre a les demandes dels usuaris del Poliesportiu, però també a les persones que els matins i tardes entre setmana acudeixen a aquesta àrea de serveis de Sant Francesc, on a més de les instal·lacions esportives hi ha la Biblioteca Marià Villangómez, el Casal de Joves, el Cinema i l’Escola de Música, entre altres.

El bar del Poliesportiu, a punt per reobrir demà.

Així mateix, la novetat respecte a la gestió anterior és que el nou bar vol oferir una alternativa als joves que els vespres i nits del cap de setmana freqüenten la zona. Per aquest motiu, des de la nova empresa gestora s’ha avançat que es posaran a disposició jocs de taula i altres elements per dinamitzar a la clientela.
Els primers esmorzars se serviran demà a partir de les 9 h, amb torrades, entrepans calents i tapes, entre les quals hi ha els tradicionals frits de polp i de porc. A més, durant els vespres i nits del cap de setmana, hi haurà hamburgueses i entrepans. En un futur pròxim, anuncien des de Queen Burger, es vol incorporar als migdies la proposta del plat del dia.

Gestió directa per impulsar la reobertura
De moment, la nova empresa que explota el bar ha tancat un contracte de sis mesos amb el Consell per fer-se càrrec de l’establiment. Segons ha explicat a Ràdio Illa el conseller d’Administració Insular, José Manuel Alcaraz, després de tres ocasions en què el concurs per explotar el bar ha quedat desert, el Consell ha decidit impulsar la reobertura amb la gestió directa i es planteja, de cara a setembre de 2024, convocar una nova convocatòria pública.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES