TOP
Hernán Boracchia a Ràdio Illa.

Boracchia publica el seu cinquè llibre, ‘La Desalmada’: “La literatura per jo és l’aire que respir”

Hernán Boracchia presenta a Ràdio Illa el seu tercer llibre, ‘La Desalmada’ (Ed. Diversidad Literaria), una història que relata el descens a l’infern de la seva protagonista, on farà un temptador pacte amb Lilith, la primera dona d’Adam d’acord amb la tradició jueva.

Boracchia explica que l’obra està escrita el 2020, però l’ha volgut reposar, “en reserva”, fins que ha considerat que el moment perquè veiés la llum ja havia arribat. Prèviament, l’argentí establert a Formentera havia publicat el poemari ‘Cuarentena’ (2012), les novel·les ‘Hong Kong Roll’ (2015) i ‘Patrulla Phuket’ (2016), a més del recull de microrelats ‘666’ (2021).
El dissabte vinent, 10 de febrer, de 12 a 14 h, Sa Panxa (Sant Ferran) acollirà la presentació de ‘La Desalmada’ i comptarà amb la presència de Boracchia.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES