TOP
Instantània d’una assemblea de Gent per Formentera. GxF

GxF descarta donar suport a una moció de censura

Gent per Formentera ha debatut aquest passat dissabte en assemblea de militants, la situació política i la demanda de sa Unió de donar suport una moció de censura. Ho han descartat perquè entenen que “això implicaria donar la presidència del Consell a persones que són corresponsables d’aquesta situació”.

Manifesta “degeneració” del Govern
Davant el que consideren “l’agreujament constant de la crisi política i institucional sense precedents i d’una gravetat extrema que viu el govern de la nostra illa”, GxF, com a primer partit de l’oposició, aclareix que des de l’inici de la crisi han apel·lat a la responsabilitat de tots els membres de l’equip de govern, “perquè garanteixin el bon funcionament del Consell i l’impuls polític que aquesta illa necessita. Malauradament, aquesta responsabilitat no s’ha produït i la degeneració del Govern és cada dia més manifesta”.

Córdoba, Serra i Alcaraz, responsables
Des d’aquest partit, indiquen que aquesta situació “té uns clars responsables: El president Llorenç Córdoba i els caps dels partits que conformen Sa Unió, José Manuel Alcaraz i Javi Serra”, i argumenten que “com han reconegut el president Llorenç Córdoba i el mateix Alcaraz, ells dos i Javi Serra van signar un acord per presentar-se a unes eleccions amb un candidat, però amb la intenció que dimitís en favor del núm. 9 de la llista: José Manuel Alcaraz”, cosa que qualifiquen de “frau polític i engany de primer ordre” al poble de Formentera.

“Assumpció de responsabilitats polítiques”
Davant d’aquesta situació, consideren que Sa Unió “no pot demanar a l’oposició que els arregli una situació que ells mateixos han generat i que irresponsablement han escalat amb gravacions a companys i pràctiques polítiques i humanes èticament reprovables”.

És per això que, des de Gent per Formentera, s’exigeix “l’assumpció de responsabilitats polítiques al president Llorenç Córdoba i els caps dels partits que conformen sa Unió, el president del PP, José Manuel Alcaraz i de compromís per Formentera, Javi Serra, per retornar el prestigi i la dignitat al Consell de Formentera i no continuar perjudicant l’interès general de l’illa per traïcions personals i interessos polítics”.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES