TOP
La mesa dirigirà un escrit al Ministeri per a la Transició Ecològica en resposta a la consulta prèvia que va realitzar aquest organisme sobre el Reglament de Costes.

Es constitueix la Mesa de la Delimitació de Costes

El Consell ha constituït la Mesa de la Delimitació de Costes, que està formada per representants de tots els grups polítics de la institució, així com membres de la Plataforma d’Afectats per la Delimitació de Costes de Formentera.

Aquest òrgan estarà presidit pel president del Consell i titular de Litoral, Llorenç Córdoba i, a més del secretari i un lletrat, hi participaran dos membres de cadascun dels grups polítics (Sa Unió, Gent per Formentera i PSOE) i altres dos membres designats per la plataforma.

Funcions
La Mesa actuarà com a òrgan assessor i totes les decisions que prengui hauran de ser aprovades per unanimitat. La primera de les actuacions que durà a terme serà realitzar un escrit dirigit al Ministeri per a la Transició Ecològica i Repte Demogràfic en resposta a la consulta prèvia que va realitzar aquest organisme sobre el Reglament de Costes.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES