TOP
Els guanyadors del concurs. PIMEF

La colla de Can Batlet guanya el primer Concurs de frita

Aquest cap de setmana s’ha celebrat el primer concurs de frita “Amb molt de gust” a Formentera per a promocionar el producte i la gastronomia de la nostra illa. Tretze equips, unes cinquanta persones en total, van participar en el certamen. Entre ells, el grup del Grau Bàsic de Cuina de l’IES Marc Ferrer o el restaurant Can Terra d’Eivissa.

Fins a equips internacionals
Des de primera hora del matí de dissabte els equips van fer gala del seu bon humor i la seva implicació; taules decorades, davantals personalitzats, persones valentes que es van atrevir a participar en solitari amb tot el treball extra que això comporta, o algun equip internacional que va demostrar que la frita de Formentera traspassa fronteres.

Una de les parades de tast. PIMEF

 

Colles guanyadores
El jurat ho va tenir molt difícil a l’hora de triar als millors i fins en tres ocasions hi va haver ronda de votacions per al desempat. Finalment els guanyadors van ser els següents:
Primer premi: Sa colla des Ca Marí de la família Batlet amb 1000 euros; Ca na Platera es va endur el segon premi de 500 euros, que va ser donat a l’AECC; i el tercer premi, de 300 euros, va ser per a Can Rafal i el seu frit de freixures.

Foto de grup de les colles guanyadores. PIMEF

 

Frita, oli i mel
Unes 300 persones van acudir a gaudir del dia de festa i tastar les frites fins al final d’existències. Així, van poder acostar-se a les taules de tast, a la d’oli proporcionat per Sa Tanca des Clot i a la de mel de l’Associació d’Apicultors de Formentera, que juntament amb una natura morta decorativa de producte local completaven l’aparador d’aquesta jornada.


Parades de mel i d’oli. PIMEF

Agraïments
Les tres associacions organitzadores del concurs; PIMEF, ABRO i AEPAF, es mostraren contentes per l’èxit de participació i agraïren la implicació de les tres conselleries que van donar suport aquesta iniciativa; Comerç, Turisme i Agricultura, així com el treball dut a terme per la brigada del Consell.

Compartir

Deixa una resposta

PROGRAMES